|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Son bir not olarak belirtmeliyim ki insanların düşünceleri, eleştirileri nedeniyle forumlardan uzaklaştırılması ya da "seni mahkemeye verip siteni kapattırırım" demek benimsediğim, doğru bulduğum bir tutum, yol değildir
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yok böyle birşey, ben sizin hiç kanun bildiğinizi düşünmüyorum, biraz Kanun bilseydiniz zaten bunları yazarken bile düşünüp öyle yazardınız. Tamam sizin dediğinizi var sayalım, neden forum sitesi kurulduğunda hemen forum kuralları oluşturulur, biliyormusunuz, sebebi yarın mahkemelik bir sorun teşkil ettiğinde forum sahibinin kendisini koruması ve kollaması için konulur.Olmaz ya olursa, bir şikayet vukuu bulduğunda Forum Sahibi derki, Ben Sitemi Kurdum, para yatırdım alan aldım ve bütün insanların paylaşabileceği bir platform oluşturdum, bu platformda bulunan insanların uyması gereken kurallar koydum X kişi kurallara uymadığı için platformumuza girişini yasakladım der ve iş o anda biter. ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar ;
Boşverin, burada didişmeyi bırakın da ; avlakta nasıl balık avlanırmış seyredin görün. Bakın ne akıllı bu yunuslar, kavga gürültü etmeden işlerine bakıyorlar ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu linki üyesi olduğum diğer bir sitede yayınladım, umarım yanlış bir anlama olmaz kimse tarafından..! ![]()
![]() |
![]() |
#55 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, konu böyle uzayıp gidecek...
Daha Kanunu bilmeyen gençler kanun dersi vermeye çalışıyorlar, bundan sonra bu tür yazışmalara cevap vermeyeceğim, ilk yazdığım mesaj dağıldı gitti. Kusur ettiysek affola, yanlız yine belirtmek isterim bu platformlar paylaşım ve tartışma yeridir, kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir. Kanuni her türlü desteği verebileceğimi belirtir, hepinize iyi geceler dilerim. ![]()
Murat GÜRPINAR 1968 İZMİR Bu mesaj en son " 07-05-2010 " tarihinde saat 11:01 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() SAYGILARIMLA.
![]() |
![]() |
#57 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Neyse her bakımdan tatsız bir yazışma serisi oldu. Sondaki temenninize bir ekleme yaparak ben de katılıyorum: "kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir" ve de dezenformasyon iyi birşey değildir.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim. Ne yazık ki ülke olarak kendimizle, birbirimizle barışık değiliz. Kendiyle ve birbiriyle barışık olmayan, kendini ve yaşadığı çevreyi tanımayan, bilmeyen, sevmeyen, umursamayan insanlar doğayla hiç barışık olamıyorlar. Sık sık Güzelbahçe'ye giderim kıyıdan olta atmak için. Ne yazık ki her gittiğimde ayrı bir çöp yığınıyla karşılaşıyorum sahilde. Sevgilisiyle oturmuş denizi seyreden bir insan umarsızca fırlatıveriyor denize yediğinden, içtiğinden arta kalanları. Halbuki 5 dakika evveline kadar o doyumsuz güzelliği sunan, o temiz havayı çöp attığı denizdi kendisine veren. Bir ülkede bir balıkçı ekmeğini çıkardığı denizlerdeki su altı yaşamını yanlış av metodlarıyla yok ediyorsa, denize biraz olsun nefes alabilmek, huzur bulabilmek için giden oltacı çöplerini bırakabiliyorsa orta yere ya da kendi gibi oraya gelmiş diğer insanları rahatsız etme hakkını kendinde görüyorsa bir sorun vardır orada. Vakti zamanında Efes antik kentinde yurtdışından gelen bir konuğumu gezdirirken 3000-4000 yıllık tarihi eserlerin üzerinde koyunlarını gezdiren çobanla yaşadığım diyoloğu ve konuğum karşısında utançtan yüzümün nasıl kızardığını unutamam. Gelişmiş bir ülkede parmakla bile dokunulamayan eserlerin üzerinde bizde koyunlar, keçiler geziyor. Demem o ki sözü edilen sorun asla ve asla Hasan Abi'nin neden olduğu bir sorun değil, bizzat kendi toplumumuzun iç dinamiklerinden ve tarihsel serüveninden yakıtını alan, denetimsizlikle kolaylaşan bir durumdur. Umarım düzelir birgün herşey...
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 13-01-2010 " tarihinde saat 01:28 itibariyle The Lunatic tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Uğur kardeşim.. Bu yaklaşımların için çok teşekkür ederim.. Bu ve buna benzer konuları Bir kişiye mall etmeyip hatayı ilk önce kendimizden başlayarak aramamız, Toplum olarak kendimize çeki düzen vermemiz gerektiğini gayet güzel bir şekilde anlatmışsın.. Çağımızın gençleri gayet akıllı ve kıvrak zekaya sahipler ... Her kim buna karşı bir şey söylerse çoook büyük yanlış yapar.. Bunu söyleyenler kendi çoçukluk ve gençlik çağını düşünüp, Eğer varsa evlatlarının çocukluk ve gençlik çağlarını düsünsünler.. Sanırım bu güzel bir kıyas örneğidir.. İşte o zaman kim akıllı daha iyi anlaşılabilir.. Bizler burada yapıcı olmaya çalışalım.. Yıkıcı olmaya değil.. Yıkıcı olmak isteyenlerinde aramızda yeri bulunmadığını kesin bir dille bildirelim.. Bu kadar yazmak istiyorum.. Lütfen dikkat edelim.. Saygı ve sevgi çerçevesini geçmeyelim.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu yazdıklarından sonra bize cevp hakkı doğuyor sanırım.Bahsettiği avlakta avlanan kişiler olarak ilk önce ,şikayetinin yalan olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ,yada gayri ciddi bir şikayet olduğu için dikkate alınmadığını söyleyebilirim.Çünkü sadece birkaç saat evvel arkadaşlarımız ordan geldiler ve jandarma oraya gittiğimizde haber verdiğimiz için bize sürekli bilgilendirmeden dolayı teşekkür etmiştir.Benim kim olduğumu ve neden benim konuştuğumu anlamak isterseniz sadece adımı söyeyin gelenlere neden benim konuştuğumu anlarsınız. Gelelim hukuk anlayışınıza.Denizi bile sahiplenip,insanları kısıtlayacak kadar gözü dönmüş biri belki birkaç tane kendini bilmez kişinin yaptığını, MANİSALILAR yaptı diye yaftalayacak kadar kanunsuz konuşuyorsa bu afaki bir konuşmadır dikkate alınmamalıdır. Site yönetimine sizi mahkemeye veriririm,dediklerinizi yedirtirim diyecek kadar tehdit ediyorsa onun avukat olduğuda şüphelidir. Biz MANİSALILAR sürekli oraya gideceğiz,çünkü yazlık sitede tanışıp bizimle sohbet etmeye gelen kişilerdende hiçbir şikayet duymadık. sizide azcık kafanızı kumdan çıkarıp etrafınıza bakmanıza davet ederim.Öyle üfürmekle bu işler olmaz..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |