Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-02-2011, 20:26   #21
Halil İplikçi
Kaptan

Halil İplikçi kullanıcısının avatarı

avın ve bereketin daim olsun Rıdvan kardeşim

Hüsnü Halil İplikçi
Halil İplikçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 24-02-2011, 20:29   #22
Bornovalı
Kaptan

Bornovalı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
rıdvan biladerim.
işlerinin yoğunluğunu bildiğim için fırsat bulup böyle güzel bir paylaşımı bizlere sunduğun için sonsuz teşekkürler.

hele sen şu işlerini bir ayarla şöyle PAŞA TEAM adına ve namına yakışır bir av yapalım.biliyorsun seninle av yapmak bana büyük mutluluk verecektir.
böyle güzel avlarda buluşmak dileklerimle

Ustacım inan en büyük hayalim budur.
işlerin biteceği falan yok baksana, geçen sezondan beridir bir ava gitmek nasip olmadı....ama sağlık olsun gönüller bir olsun önemli olan budur bence...
En kısa sürede görüşmek umuduyla ustacım...
Saygılarımla...

RIDVAN/1974/BORNOVA
Bornovalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-02-2011, 20:30   #23
Bornovalı
Kaptan

Alıntı:
halil 23 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
avın ve bereketin daim olsun Rıdvan kardeşim

Sağolasın Hüsnü abicim eksik olma çok teşekkür ederim...

RIDVAN/1974/BORNOVA
Eski 24-02-2011, 20:32   #24
Bornovalı
Kaptan

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan'cım paylaşım için teşekkürler,zaten balığa giderken böyle ufak tefek olumsuzluklar olmasa o işin tadı olmaz.Bu gibi olumsuzluklar bu işin tuzu biberi oluyor.Yeni makinan hayırlı uğurlu olsun.Umarım bir dahaki avlarında bol resimli paylaşımların olur..

Çok teşekkürler ustacım aynen sana katılıyorum..bu tür olumsuzluklar maceraya renk katıyor..
Saygılarımla abicim..

RIDVAN/1974/BORNOVA
Eski 24-02-2011, 20:47   #25
Bornovalı
Kaptan

Değerli arkadaşlar,
hazır konusu açılmışken sizlere anlatmak istediğim bir konu var....

Benim Yunanistanda yaşayan çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi Sinan , belki kendisini forumlardan tanıyanlarınız vardır...
kendisi son derece usta bir avcı ve çokta iyi ve kaliteli surf kamışı imalatçısıdır...

Arkadaşım sinan geçtiğimiz yıl yaptıkları bir avı paylaşmıştı,anlatımının sonunda da ''YAKALAN BALIKLARIN TAMAMI KİMSESİZLER YURDUNDA YAŞAYAN ÇOCUKLARA BAĞIŞLANMIŞTIR'' diye bir not vardı....
tabi bu not benim yazdığım gibi koca harflerle değilde normal bir yazı ile yazılmıştı....
geçen yıl bir kampanya başlatmıştım ''aynı etkinliği burda yapmak istedim'' ama malesef ne bağışlayanı bulabildim nede kendim bağışlayacak kadarçok balık tutup bunu yapabildim.

Onur kardeşimle birlikte yaptığımız bu avın öncesinde bunu yapacağımıza dair sözleştik ama herhangibir kurum değil ihtiyaç sahibi ailelere....

Hazır konusu açılmışken sizleride bu mutluluğa davet etmek istiyorum.... İnanın yemesi ziyafeti nekadar hoş ise,yaşattığı mutlulukta en azından okadar oluyor....

Saygı ve sevgilerimle esen kalın gönül dostları...

RIDVAN/1974/BORNOVA
Eski 24-02-2011, 23:07   #26
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Bornovalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Değerli arkadaşlar,

Benim Yunanistanda yaşayan çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi Sinan , belki kendisini forumlardan tanıyanlarınız vardır...
kendisi son derece usta bir avcı ve çokta iyi ve kaliteli surf kamışı imalatçısıdır...

Arkadaşım sinan geçtiğimiz yıl yaptıkları bir avı paylaşmıştı,anlatımının sonunda da ''YAKALAN BALIKLARIN TAMAMI KİMSESİZLER YURDUNDA YAŞAYAN ÇOCUKLARA BAĞIŞLANMIŞTIR'' diye bir not vardı....
tabi bu not benim yazdığım gibi koca harflerle değilde normal bir yazı ile yazılmıştı....
geçen yıl bir kampanya başlatmıştım ''aynı etkinliği burda yapmak istedim'' ama malesef ne bağışlayanı bulabildim nede kendim bağışlayacak kadarçok balık tutup bunu yapabildim.

Onur kardeşimle birlikte yaptığımız bu avın öncesinde bunu yapacağımıza dair sözleştik ama herhangibir kurum değil ihtiyaç sahibi ailelere....

Hazır konusu açılmışken sizleride bu mutluluğa davet etmek istiyorum.... İnanın yemesi ziyafeti nekadar hoş ise,yaşattığı mutlulukta en azından okadar oluyor....

aslında çok iyi bir konu

bunu iki kişi ile belki gerçekleştirmek mümkün olmayabilir ama sadece bu amaç için güzel bir organizasyon düzenlenebilir ama kısır bi zamanda deyil tabi balığın en çok olduğu zamanı seçersek hem daha çok katılım hem daha bereketli hemde çok kişiyi sevindirebiliriz.

rıdvan biladerim ben kendi adıma böyle bir etkinliğe seve seve varım
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-02-2011, 09:08   #27
Bornovalı
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
aslında çok iyi bir konu

bunu iki kişi ile belki gerçekleştirmek mümkün olmayabilir ama sadece bu amaç için güzel bir organizasyon düzenlenebilir ama kısır bi zamanda deyil tabi balığın en çok olduğu zamanı seçersek hem daha çok katılım hem daha bereketli hemde çok kişiyi sevindirebiliriz.

rıdvan biladerim ben kendi adıma böyle bir etkinliğe seve seve varım

Senin destekliyeceğini adım gibi biliyordum ustacım bunun için teşekkür ederim.
Dediğin çok doğru,aslında bu konuyu ele alırken bende organizasyon ile mümkün olacağını düşünmüştüm ve bu şekilde bir duyru yayınlamıştım,ama malesef olmadı olmadı.
inşallah senin gibi değerli üstaların varlığı ve önderliği ile bu mutluluğu hep birlikte yaşarız Hasan abicim.
saygılarımla...

RIDVAN/1974/BORNOVA
Eski 25-02-2011, 14:40   #28
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Bornovalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Değerli arkadaşlar,

Böyle bir organizasyona bizden de tam destek...
Bu arada güzel balıklar almışsınız bu balıksızlıkta gözümüz gönlümüz şenlendi daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle..
Eski 25-02-2011, 16:26   #29
Bornovalı
Kaptan

Alıntı:
gonencsenkal tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Böyle bir organizasyona bizden de tam destek...
Bu arada güzel balıklar almışsınız bu balıksızlıkta gözümüz gönlümüz şenlendi daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle..

Teşekkür ederim Gönenç hocam inşallah daha iyilerini ve irilerini sizlerde yakalarsınız...

Ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim...
Organizasyon yapmak güzeldir tabi,hele birde mutluluk verici bir amaç için bir araya gelirsek daha bir güzel olacağı kanısındayım...
Umarım bu şekilde bir etkinlik gerçekleştirip örnek oluruz...

RIDVAN/1974/BORNOVA

Bu mesaj en son " 25-02-2011 " tarihinde saat 16:33 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir....
Eski 25-02-2011, 20:13   #30
serhatengin
Kaptan

serhatengin kullanıcısının avatarı

kuzenim gibi bende desteğim böyle bir organizasyonda seve seve bulunur vebu mutluluğu yaşarım saygılarımla
Yaşadığım Yer:İZMİR-KARŞIYAKA

Herkese Rastgelsin
05067328711
serhatengin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları