|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi Cumhur abi tebrikler ,güzel bir av olmuş demiyeceğim çünkü baksana sizin için güzel av kavramı 50-70 parçadan başlıyor,maaşallah abilerim nice zevkli avlara rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş tebrikler.İnşallah günün birinde bizede kısmet olur.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() yıne helalınız var rauf abı ve cumhur bey
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel av olmuş abi.Bi de o palamutları mangalda hayal ettim daha da güzel oldu.Bul beyaz soğanla ne de güzel giderdi.Tutması da çok zevkli gibi geldi bana.Kanım kaynadı bir anda.Çok güzel bir av olmuş.İkinizi de çok tebrik ederim.
SAygılarımla..., Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam rauf ve Cumhur abi ..
gene konusturmussunuz abi ... helal size .. tebrikler güzel av olmus .. afiyet olsun . selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() canım abilerim her ikinizide tebrik ederim.benim hiç tadmadığım bir zevk kimbilir ne heyecanlıdır tutması.
ama en güzeli site içersinde birlik ve beraberlikle yapılan şu av resimlerini görmek.inşallah beraberlikler ve paylaşımlar dahada artar.saygılarımla.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Yazılı orkinos Palazı sırtısı. | Rauf | Videolar | 13 | 06-11-2007 17:43 |
levrek sırtısı ile ilgili sorum var | masal | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 18-10-2007 13:04 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |