|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet evet
Necati ateşle oynuyor bencede. Zaten balık yakalamaya gidemiyormuşuz gibi birde yakalayamadıgımız balıkların tariflerini veriyor. Alacağın olsun Necati. Elbet bir gün bunların hesabını bir balık restorantta vereceksin ![]() ![]() ![]() ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Mehmet abi hayatımda bir defa balık restorantına gittim hemde çipuracık yedim oda bir abimizin emeklilik vedası idi. Ondan sonrada ne gittim nede dışarıda balık yedim.. Yok abi bizim yaptığımız Boklu kebap onlara 10 basar .. ![]() Gel sen eniyisi sana Kıyıda birşeyler yapalım bu işi kapatalım.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ama paşayı kendin yakala .. ![]() Öyle daha tatlı ve güzel oluyor.. ![]() ![]() Alıntı:
İbrahim abi bende tutarsak bunları yapalım diyorum zaten.. Tutamazsak ağzımızın suyunu akıtmaya devam.. Katılım için ayrıca teşekkürler Kamil abi ben teşekkür ederim.. Bir ara nasılsa gideriz biyerlere .. O zaman bakarız bir hal çaresine Olmamı ya leee.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Roka Soslu Çipura Izgara | Necati ARAT | Balık Yemekleri | 16 | 02-10-2011 03:16 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 19:55 |
soslu mezgit | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 0 | 19-12-2005 04:56 |