|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ama paşayı kendin yakala .. ![]() Öyle daha tatlı ve güzel oluyor.. ![]() ![]() Alıntı:
İbrahim abi bende tutarsak bunları yapalım diyorum zaten.. Tutamazsak ağzımızın suyunu akıtmaya devam.. Katılım için ayrıca teşekkürler Kamil abi ben teşekkür ederim.. Bir ara nasılsa gideriz biyerlere .. O zaman bakarız bir hal çaresine Olmamı ya leee.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet evet
Boklu kebap yapalım bencede hatta bunu bir buluşma olarak değerlendirelim. Rastgelsin Boklu Kebap Organizasyonu olsun ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati abi güzel tarif.
Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bak Necati bir göçecegim oralara hani derlerya kerpiç duvar gibi sonra bıkacaksınız benden.Pişmiş yollama buraya gelinceye kadar sogur sen çiy yolla ben gerekeni yaparım tabiki yanında ya çoookkk derin nEFES veya tekirdag dolaylarından bir yeşill
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Yavvv arkadaş, sen ne güzel yemek tarifleri veriyorsun.
Paylasım için teşekkürler,Necati.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
İrfan abim ben teşekkür ederim.. Afiyet olsun.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Paşalar piyasaya çıksın resinleri görünce hatırlat Gönderelim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Roka Soslu Çipura Izgara | Necati ARAT | Balık Yemekleri | 16 | 02-10-2011 03:16 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 19:55 |
soslu mezgit | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 0 | 19-12-2005 04:56 |